Despre produsul hebe

Produsul hebe

Produs certificat ECO si BIO 
Forma de prezentare: borcan 900 grame (necesarul pentru o lună de tratament)
Conține: 60% fructe de cătină ecologice si 40% miere naturală de salcâm
Doza zilnică recomandată : 30-35 grame (3 lingurite)
Contraindicații: doar alergiile la miere si catina. NU se adminstrează copiilor cu varsta mai mică de 2 ani!
Condiții de păstrare: la o temperatură de 15 – 25 grade
Termen de valabilitate:
hebe - singurul produs care asigură integral beneficiile fructului de cătină
hebe este un produs obținut printr-o metodă inovativă, cu ajutorul căreia toate substanțele benefice , inclusiv cele existente în structurile fibroase ale fructului de cătină, sunt absorbite în organism.

Cum se obține hebe?

Tehnologia inovatoare constă în procesul de bioactivare fermentativă , care se desfășoară pe o durată de peste 3 săptămâni. In acest timp sunt parcurse mai multe etape în care procesele de fermentare și deshidratare sunt riguros monitorizate. Pentru a fi păstrate toate vitaminele și uleiurile volatile prezente în fructele de cătină și în mierea de salcam, aceste procese se desfășoară la temperaturi scăzute care nu depasesc 38 grade Celsius.

Deși fructul proaspăt de cătină conține peste 85% apă, hebe este un produs concentrat, cu un conținut de apă de numai 20%. Exista studii stiintifice care arată că, atunci când consumi fructul integral, efectul benefic combinat este mai mare decât suma efectelor componentelor cătinei luate separat. Acesta este efectul sinergic. Deci efectul fructului întreg nu e doar suma efectelor componentelor, e mult mai mult! Iar metoda bioactivării fermentative exact asta face: salveaza toate componentele și le combină cu mierea într-un singur produs: hebe.

Iată de ce hebe este singurul care asigură fructul de cătina integral. Alte produse de pe piață folosesc diverse componente (uleiuri, extracte, sucuri, pulberi care nu coțin semințe).

Tehnologia hebe permite extragerea substanțelor benefice din structurile fibroase, crescând astfel foarte mult absorbția acestora în tubul digestiv. Deci hebe conține fruct de cătină integral, cu pieliță și semințe. Semințele cătinei conțin o serie de aminoacizi importanți pentru funcționarea organismului, iar pielița e bogată în antioxidanți.

hebe este un produs alimentar terapeutic asemănător unui gem, foarte bogat în antioxidanți, vitamine și alte numeroase substanțe nutritive.

Consumul de hebe aduce beneficii sistemului digestiv – rezolvă atât constipația cronica cat si fenomenele de tip colon iritabil, creste nivelul de energie al organismului la tineri si varstnici, crescand astfel capacitatea de efort fizic si mental. hebe este eficient in intarirea imunitatii si in boala Parkinson.

CĂTINA - BENEFICII

SISTEM IMUNITAR: VIROZA, GRIPA

Imunitate. Catina contine de 10 ori mai multa vitamina C decat citricele si de 2 ori mai mult decat macesele. Este o arma redutabila impotriva racelii, gripei si altor viroze. Daca te-ai imbolnavit vindecarea si recuperarea se produc mult mai usor. In limbaj colocvial catina e supranumita “vaccinul antigripal”.

Anti radicali liberi: cancer, chimioterapie

Anti radicali liberi. Catina contine antioxidanti, flavonoide, quercetina, componente care previn apariția celulelor canceroase și contribuie activ la distrugerea lor. Pe baza studiilor stiintifice medicii recomanda tratamentul cu catina in timpul chimioterapiei ca adjuvant major in fortificarea organismului agresat de acest tratament. Antioxidantii reduc mult efectele negative ale radiatiilor.

Inima: scade riscul de infarct, reduce colesterolul rau, scade tensiunea

Inima. Catina contine o combinatie unica de vitamine, minerale, acizi grasi Omega si antioxidanti care reduc colesterolul “rau” (LDL) si cresc nivelul colesterolului “bun” (LDH), generand astfel scaderea tensiunii si, pe cale de consecinta, diminuarea riscului de infarct. Inima este astfel protejata. Sangele este fluidificat si dispare riscul de aparitie a cheagurilor.

Creste nivelul energetic: gandire clara, concentrare

Energie. Catina contine complexul de vitamine B (B1, B2, B6, B9, B12) si mineralele (calciu, fosfor, magneziu, potasiu, fier, sodiu) care ofera organismului energie si vitalitate. Combate anemia, dispar starile de oboseala, ameteala. Creierul este protejat si ramane activ, gandirea devine clara, capacitatea de concentrare creste, la fel si increderea in fortele proprii. Creste capacitatea de efort fizic.

Diabet: scade glicemia

Glicemia. Catina este eficienta in prevenirea si combaterea diabetului de tip 2. Componentele sale reduc glicemia

Tract digestiv: gastrita hiper-acida, reflux, ulcer, constipatie

Tractul digestiv. Catina este cea mai buna sursa de Omega 7, cel mai rar dintre acizii grasi, care este extrem de benefic pentru stomac, prevenind ulcerul gastric prin protejarea mucoasei si accelerand vindecarea afectiunilor digestive. Tot Omega 7 ne ajuta si sa ne mentinem la greutatea optima. Catina combate constipatia, gastrita hiperacida, refluxul gastro-esofagian. Extrem de important, catina amelioreaza complexa flora stomacala care este agresata in urma tratamentelor cu antibiotic si reda tranzitul sanatos.

Stres, anxietate, depresie

Stres, anxietate, depresie. Catina contine serotonina, asa numitul hormon al fericirii, care ne induce o stare de calm, relaxare diminuand senzatiile neplacute de agitatie, stress sau chiar depresie.

Piele & par: regenerarea tesuturilor, anti-imbatranire

Anti-imbatranire: piele si par. Acizii grasi Omega, care se gasesc din abundenta in catina, sunt esentiali pentru a avea o piele sanatoasa, unghii puternice si par lucios si elastic. Catina previne caderea parului si aparitia ridurilor, tempereaza aparitia petelor odata cu varsta. Nu e un secret ca multe produse cosmetic de top se bazeaza pe catina. De asemenea se foloseste pentru acne, dermatite, eczema, vergeturi. In plus, ofera o buna protectie impotriva razelor UV si previne arsurile solare.

Vederea: previne cataracta

Studiile au aratat un fapt incredibil: catina contine mai mult betacaroten decat morcovul. Betacarotenul este un antioxidant important pentru ochi: imbunatateste vederea, previne aparitia cataractei si incetineste procesele degenerative care duc la pierderea vederii.

Protectia ficatului

Componentele (vitamina E, acizii grasi etc) atat de diverse ale catinei protejeaza celulele hepatice de multe toxine pe care le ingeram. Studii si cercetari au evidentiat cat de eficienta este catina impotriva cirozei si a ficatului gras (din cauze nonalcoolice). Detoxifierea confera o functionare buna organelor noastre.

PARKINSON

Simptomele gastrointestinale preced aparitia problemelor motorii in boala Parkinson. Studii recente demonstreaza ca alterarea microbiotei (microflora intestinala) este asociata cu aparitia bolii neuromotorii. Catina are un rol major in echilibrarea microbiotei dupa perturbarile produse de consumul de antibiotic care poate diminua cu 25% diversitatea florei.